Alakoulujen piirustuskilpailun voitto Huittisiin 0

Satakunnan Osuuskauppa julisti alkusyksyllä kaikille toimialueensa noin 60 alakoululle piirustuskilpailun, jonka tavoitteena oli saada kuvia Satakunnan Osuuskaupan juhlavuoden kestokasseihin.

100kunta Satakunnan osuuskauppa

Kilpailuun tuli hienoja piirustuksia ympäri Satakuntaa yhteensä noin 300 kpl. Parhaimmiksi valitut piirustukset palkittiin viime perjantaina. Voittajaksi nousi Sammun koulusta Huittisista Eemeli Salmisen piirustus. Lisäksi kunniamaininnan sai Helmi Koivumäki samasta koulusta. Voiton kunniaksi Sammun koulu sai 300 euron arvosta urheiluvälineitä koulun käyttöön.

100kunta Satakunnan osuuskauppa

Eemelin piirustuksessa erityisesti värien vahva käyttö miellytti valitsijoita. Helmin työ puolestaan sai kiitosta hienoista yksityiskohdista. Eemelin ja Helmin piirustukset painetaan kumpikin kestokassiin. Kassit tulevat myyntiin ensi vuoden puolella kaikkiin Satakunnan Osuuskaupan ruokakauppoihin.

Leave a Reply