Oma kauppa seikkailee kesätapahtumissa 0

Tänä kesänä Satakunnan Osuuskauppa toteuttaa kesätapahtumissa hyvin toiminnan tarkoitustaan: palveluiden ja etujen tuottaminen asiakasomistajille. Toinenkin alueelliseen osuustoimintaan olennaisesti kuuluva asia eli paikallisten toimijoiden tukeminen hoituu samalla.

Satakunnan Osuuskaupan ”festivaalimyymälä” Oma kauppa on tänä kesänä palvelemassa asiakasomistajia Porin Jazzeilla Kirjurinluodon konserttipuistossa 17.-19.7., Kuninkuusraveissa Ravitorilla 1.-3.7. sekä Porisperessä Kirjurinluodossa 8.-10.8. Nyt ei kaikkia tarvikkeita tarvitse kantaa ihan kotoa käsin, eikä paniikille tulee valtaa jos jotain tärkeää jää mukaan ottamatta. Oma kauppa pyrkii löytämään valikoimiinsa kussakin tapahtumassa juuri sellaisia artikkeita, jotka kyseisessä tapahtumassa parhaiten asiakkaita palvelee.

Pori Jazzeilla valikoima on laajimmillaan, sillä onhan Jazzit edelleenkin se maan paras piknik-festivaali. Konserttipäivä on vaan pidentynyt, joten tarvetta monenlaiselle ruokatankkauksella varmasti tulee.

Kaikissa tapahtumissa on luvassa suolaista ja makeaa purtavaa, juomia sekä muuta tarpeellista laastarista ja aurinkovoiteesta fleecehuopaan ja sadetakkiin. Ja kaiken tämän palvelun pyrimme tuottamaan asiakasomistajille samalla edullisella mallilla kuin kaupoissakin. Oma kauppa toiminnan tarkoitus ei ole voiton maksimimointi vaan asiakkaidemme elämän helpottaminen kesäriennoissa ja kesätapahtuminen järjestäjien tukeminen hienossa työssä, josta me kaikki satakuntalaiset voimme itse nauttia ja parhaassa tapauksessa näihin kesätapahtumiin tulevat kesäturistit tuovat maakuntaamme kaikkien yrittäjien hyödyksi myös matkailueuroja.

Minä toivon näkeväni kaikissa kesätapahtumissa paljon asiakasomistajia niin täältä omilta lähitienoilta kuin maan joka kolkasta. Tehdään me satakuntalaiset taas näiden kesätapahtumien aikaan kaikkemme, että vieraamme viihtyvät ja tulevat tänne sankoin joukoin seuraavinakin vuosina.

Leave a Reply