Se on nyt kesä vaikka vettä sataa 0

Kuuntelen näin perjantai-iltapäivän lopuksi työhuoneeni ikkunaan ropisevaa sadetta. Huolimatta ulkona vallitsevasta harmaudesta, on kesä kuitenkin jo hyvässä vauhdissa. Ja koska kesäsäät ovat melkeinpä parhaimmillaan on mukava viettää aikaa lukuisissa Suomen kesätapahtumissa.

S-Kanava.fi on kerännyt tietoa kaikenlaisista kesätapahtumista ja kesäeduista asiakasomistajille. Muistathan, että voit S-Kanavan sivun yläreunassa muuttaa sijaintiasi ympäri Suomen ja pääset kätevästi surffaamaan eri maisemissa.

Minusta olisi ollut mukava vierailla tänä kesänä Kuopio tanssii ja soi tapahtumassa. Sinne en ole koskaan päässyt..enkä pääse tänäkään vuonna kun lomaan on vielä kuukausi aikaa.  Saattaa olla, että poikkean Joroisten musiikkipäivillä, kun hieman olisi aikomus suunnata tuonne Itä-Suomeen lomalla.

Näyttäisi tuolla kesäeduissa olevan monensortin kesäteatteriesitystäkin: Ristiinan Tuuva Teatterin mainoksessa ainakin oli mielenkiintoinen kuva. Itse menen tietenkin ensi viikolla katsastamaan Kirjurinluodon kesäteatterin annin asiakasomistajanäytöksessä (tämä on muuten myyty loppuun). Lisää tarjontaa asiakasomistajille löytyy kyllä Nakkilan kesäteatterista ja Vihreästä Teatterista.

Jos siis et halua istua koko kesää pelkästään itikoiden kanssa makkaraa paistaen, niin kurkistapa mitä kesäetuja S-Kanava.fi/kesä tarjoaisi juuri sinulle.

Leave a Reply