Satakunnan Osuuskaupan 60 000 asiakasomistaja

Asiakasomistajana on hyvä olla 0

Asiakasomistaja on pitkä sana. Joskus sitä miettii, että eikö sitä vain voisi puhua vaikka jäsenestä niinkuin on puhuttu osuuskaupan alkuaikoina. Mutta ei, kyllä se asiakasomistajuus on nyt niin  kuvaava sana asialle, jossa osuuskauppaan jäseneksi liittyvä henkilö hyötyy sekä asiakkaana että omistajana.

Asiakkaana minä, sinä ja perheenjäsenenemme saamme Bonuksia, asiakasomistajahintaisia tuotteita ja palveluita. Me saamme ilmaisia S-Pankin palveluita, edullisempia lippuja monien yhteistyökumppaneiden tapahtumiin. Asiakkaina saamme tietoa ajankohtaisista tuotteista ja palveluista, meitä muistetaan sähköpostilla ja postiluukusta kolahtavan asiakasomistaja-postin kautta (sen saman postin voi myös lukea sähköisesti, jos se on mieluisampaa). Meille asiakkaille kehitetään uusia palveluita kuten S-mobiili ja Raflaamo.fi.

Omistajina saamme osuusmaksulleni korkoa, jos vain osuuskaupan tulos sen sallii. Omistajina voimme myös vaikuttaa vaikkapa asettumalla ehdokkaaksi edustajiston vaaleihin ja vähintäänkin äänestämällä vaaleissa. Omistajalle kerrotaan miten yrityksellä menee ja mitä uutta asiakasomistajille kehitetään.

Omistajaksi Satakunnan Osuuskauppaan pääsee 100 euron osuusmaksusijoituksella (tai aloittamalla 20 euron osuusmaksulla ja kerryttämällä loput 80 euroa Bonuksista). Osuusmaksun saa takaisin jos osuuskaupan jäsenyydestä eroaa tai sen voi jäädä perinnöksi jälkipolville.

Asiakasomistaja me kaikki pidämme huolta omasta alueestamme; osuuskauppa käyttää tuotot yhteiseen hyvään eli mm. alueemme lasten ja nuorten urheiluharrastuksiin, alueemme kulttuuritapahtumien tukemiseen ja markkinointiin jne.

Jos sinä nyt haluat tehdä päätöksen ryhtyä asiakasomistajaksi:

Katso täältä 7.-30.4.2014 uuden asiakasomistajan valittavissa oleva liittymisetu.

Ja tästä pääset liittymään asiakasomistajaksi netissä.

Ylhäällä kuvassa Jenni Heinonen Ulvilasta (keskellä), Satakunnan Osuuskaupan  60000. asiakasomistaja, saa lahjakortin toimitusjohtaja Harri Tuomelta ja minulta.

 

 

Leave a Reply