Ässien lipunmyynti alkaa

Taas se alkaa – Ässähuuma! 0

Ihan kohta on käsillä taas jääkiekkokausi. Viime kevättä miettiessäni täytyy tunnustaa, että kovin moni asia ei enää näin syksyllä mieleen nouse, mutta yksi asia on jäänyt lähtemättömästi muistiin. Nimittäin Porin Ässien viimeinen mestaruuspeli ja se positiivinen kohu, joka mestaruudesta Porin seudulle nousi. En ole mikään intohimoinen Ässä-fani, käyn katsomassa pelin silloin tällöin, mutta yleensä maailmani kieppuu ihan muiden asioiden ympärillä. Viimekeväinen viimeinen finaalipeli oli kuitenkin upea kokemus; tunteet kävivät pelin mittaan epätoivon ja hurmion välillä, ja onneksi sinne hurmion puolelle voiton myötä jäätiin. Poikani totesi minulle pelin jälkeen kotiin kävellessämme, että tämän pelin hän muistaa loppuikänsä. Hänen kommenttiinsa on helppo yhtyä, peli ja voiton huuma on varmasti unohtumaton asia kaikille kiekkoa seuraaville – ja myös meille muille.

Muista käyttää tänäkin vuonna hyväksesi ennakkolippuetu, jonka saat S-Etukortilla D-katsomon lipuista. Lipunostopaikat Porissa ovat tänä vuonna Sokos Satakunnan neuvonnan lisäksi Prisma Mikkolan ja Prisma Länsi-Porin neuvonnat. Nähdään hallilla!

Lue lisää lippuedusta tästä linkistä.

Porin Ässien joukkueeseen ja peliohjelmaan voit tutustua tästä.

Leave a Reply